Szegény blogocskám

Sziasztok!

Mint azt ti is észrevehettétek - márpedig, amennyiben jártatok errefelé a közelmúltban, erre meg volt az esély -, az oldal eléggé kihalt. Ennek egyes egyedül én vagyok az oka, nem hibáztatok senkit és semmit. 
A magánéletemben történt ez-az, ami miatt valahogy nem igazán akaródzott blogolni. Az olvasás se ment úgy, ahogy addig, az írás meg aztán főleg. Utóbbit pár napja kezdtem újra, egy rövidke részlettel, ami tulajdonképpen tervecskének nevezhető a Black Falls 3. részéhez. Igen, megint nem bírok magammal, a jelenre koncentrálás helyett előre ugrom, meg ide-oda, ahova éppen sikerül, de mint tudjuk, van, aki sosem változik. :D
Nos, tehát, az olvasási válságom kezd elmúló állapotba kerülni, az írás is szó-szó, habár olvasgatva a félbemaradt irományaimat, nem mondhatnám, hogy tele lennék ötletekkel. Na, azért akadnak, nem kell teljesen leírni! ^^
Talán, ha a magánéleti problémáim eltűnnének, vagy legalább halványodnának, sokkal egyszerűbb dolgom lenne. Mondjuk, ha találnék egy munkahelyet, ahol nem az átverés vagy az alkalmazott megfizetésének hiánya lenne a lényeg... Hm, szép álom ez manapság, nem?
Ha esetleg valaki, bárki tudna egy jó kis 30-40/45 órás heti melót Budapesten, netán a környéken, ne tartsa magában! Nincsenek nagy igényeim... ja, de, mégis, fentebb írtam őket. 

Épp egy betegszabi időt töltök, nem tudom, mikor fogok belőle kilábalni, minden esetre, az erre szánt időkeretem elfogyott, tehát megyek szépen tovább előre. Aztán majd lesz valahogy.
Mondjuk írogathatnék vagy nem is tudom...

Ti mit gondoltok?

Hamarosan reményeim szerint valami tartalmasabb bejegyzéssel érkezem, addig is: Legyetek jók vagy rosszak, mindegy, csak az a lényeg, hogy ti élvezzétek! :)

Pacsi!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Agata dla WioskaSzablonów | Technologia blogger. | Freepik FlatIcon