Bevezetésnek

Sziasztok!

   Gondolkodtam, milyen bejegyzéssel kellene indítanom a blogot, mert kicsit el vagyok már szokva a kezdő köszöntőktől. :-D
   Ettől függetlenül el kell, hogy mondjam, nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ismét a blogspot keretein belül alkothatok, mindig is szerettem itt munkálkodni, mert egyszerű, mégis szépen összeáll benne minden. Nagyjából másfél éve, hogy utoljára próbálkoztam vele, azóta vagy legalábbis akkor még nem fedeztem fel azt a rengeteg újdonságot, amit bele csempésztek, most viszont élvezettel indulok felfedező útra. Ennek is köszönhető például az oldalsó menüoszlop, amivel anno annyit bajlódtam, most ellenben szerintem 15 perc alatt nagy vonalakban összeállt az egész. Remélem, a továbbiakban sem űz majd velem csúnya tréfát a rendszer, mert hosszabb távra szeretnék itt berendezkedni.
Persze, a szívem fáj, mert szeretem a g-portált, talán sosem fogok elszakadni tőle teljesen, ám több indok is szólt a váltás mellett.
Az első és legfontosabb: a telefonos szerkesztés. Mivel heti 7 napot dolgozom, esélytelen, hogy számítógép közelbe kerüljek, vagy ha mégis, akkor nincs energiám se agyi kapacitásom semmi gondolkodást igénylő tevékenységre. A blogspotnak hála, a telefon és egy jövőben beszerzendő tablet segítségével egy unalmasabb munkaórámban, simán tudok majd pötyögni, esetleg vázlatokat összedobni, amit maximum otthon át kell nézni, de már nem kell felette ülnöm hosszabb ideig, hogy értelmesnek ható bejegyzéseket alkossak.
Tehát ez az egyik ok. A másik sokkal egyszerűbb, szeretem a blogspot kezelőfelületét, azt, hogy pillanatok alatt össze lehet rakni bármit és jól is mutat az egész. Nekem pont erre van szükségem. Egy blogra, ami mindent tud (majdnem) és mégsem kell órákat töltenem a rendben tartásával. Számomra ez mostanában az egyik legfontosabb tényező.
Gondoltam rá, hogy abbahagyom az egészet, de valamiért nem megy. Hiányzik, az, hogy kiírhassam magamból, ami belül van, az alkotás szabadsága és szeretném, ha mások is látnák, értékelni tudnák az írásaim, mert ezáltal lehet igazán fejlődni.
Szóval nem adhatom fel.
Pusztán megkönnyítem a helyzetem.
Remélem, a régi olvasóimnak sem okoz majd gondot, átlépni ide és az újak is megtalálják majd itt a nekik tetsző tartalmakat.

Nos, tehát ezért jött létre ez a blog, kívánom, hogy minden erre látogató érezze jól magát ebben a csöppnyi, új világban. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Agata dla WioskaSzablonów | Technologia blogger. | Freepik FlatIcon